Mikä on Sobisi.com


Hei ja tervetuloa lämpimästi Sobisi palvelun pariin. Sobisi tarjoaa käyttäjilleen laajasti sekä helppolukuisesti sisältöä eri puolilta internettiä, ohjaten käyttäjän sisällöntarjoajan mediaan lukemaan itse sisällön. Jotta palvelumme olisi joka päivä hiukan parempi käyttäjilleen, pyydämmekin sinulta vinkkejä Sobisin sisällön laajentamiseen. Mikäli sinulla on tiedossasi medioita tai sisältöä mitä haluaisit seurata Sobisin kautta, laita siitä meille vinkkilinkkiä. Lisäämme sisältöömme mielellämme myös sinun lempimedioitasi. Muistetaan kuitenkin se, että Sobisi julkaisee vain sellaisten medioiden sisältöä, jotka ovat asetusten ja lakien mukaista, eivät loukkaa ketään eikä mitään ja ovat hyvän maun mukaisia.

Uutislinkin oikeassa laidassa sijatsevaa kello -kuvaketta klikkaamalla saat tallennettua artikkelin luettavaksi myöhemmin. Tallennetut artikkelit löytyvät valikon "Tallennetut" kohdasta. Tallennukseen käytetään evästeitä joten tallennus on selainkohtainen ja tallennetut artikkelit poistuvat, jos evästeet poistetaan.

Uutislinki yhteydessä oleva "€"" -merkki kertoo, että kyseinen artikkeli on maksumuurin takana ja mediasta riippuen on mahdollista rajallinen määrä artekkeleita tai lukea osa artikkelistä.